Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علی خضریان درباره نشست روز یکشنبه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی، به خبرنگاران گفت: مقرر شده بود در راستای ایجاد هماهنگی در اجرای مأموریت‌ها و انجام بازرسی‌های مشترک دستگاه‌های نظارتی کشور، کارگروه‌های تخصصی در ۷ حوزه ذیل این شورا تشکیل شود که در این نشست نمایندگان کمیسیون اصل نود جهت عضویت و حضور در این کارگروه‌ها مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: نصراله پژمان‌فر برای حضور در کارگروه فضای مجازی، حسن شجاعی علی‌آبادی در کارگروه فرهنگی، الهام آزاد در کارگروه اجتماعی، علی خضریان در کارگروه سیاسی و امنیتی، سیدمصطفی آقامیرسلیم در کارگروه اقتصاد کلان، سیدنظام‌الدین موسوی در کارگروه اقتصاد اجرایی و سیدناصر حسینی‌پور در کارگروه مبارزه با فساد اداری انتخاب شدند.

خضریان افزود: این نمایندگان در جلساتی که از تمامی دستگاه‌های نظارتی نماینده ‌در سطوح عالی در آن حضور دارند، حاضر خواهند شد تا هماهنگی‌ها و اقدامات لازم جهت بازرسی و مأموریت‌های مشترک صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه تعدادی از طرح‌های واصله در کمیسیون اصل نود همچون طرح اصلاح قانون نحوه اجرای اصل نود، طرح نحوه پیگیری و رسیدگی به ارجاعات نظارتی، طرح اصلاح ماده ۳ قانون نظارت بر رفتار نمایندگان، طرح اصلاح موادی از قانون دیوان محاسبات کشور و طرح اصلاح مواد ۱۹، ۴۳ و ۴۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با توجه به مصوبه کمیسیون اصل نود جهت کارشناسی و اعلام نظر نهایی به کمیته قضایی کمیسیون ارجاع شد که پس از بررسی، جهت تصویب به صحن کمیسیون بازگردد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به دستور کار دیگر جلسه امروز کمیسیون گفت: با توجه به وضعیت بحرانی منابع آب کشور در شرایط حاضر و همچنین شکایات متعدد واصله در خصوص نحوه اجرای وظایف و عملکرد وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب به ویژه در اجرای برنامه پنجم و ششم توسعه کشور، تیم بازرسی و کارشناسی ویژه‌ای از سوی کمیسیون اصل نود زیر نظر نصراله پژمان‌فر رییس کمیته اقتصادی، فنی و عمرانی کمیسیون تعیین شد تا جهت بازرسی از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران اقدام کنند.

خضریان تاکید کرد: مقرر شد این تیم بازرسی نسبت به برخی تصمیمات و اقدامات صورت گرفته با جمع‌آوری و اخذ مدارک از مسئولان و کارشناسان مربوطه و مقایسه با اسناد بالادستی به خصوص تکالیف این وزارتخانه در برنامه پنجم و ششم توسعه نسبت به تهیه و ارائه گزارش در حوزه وظایف و عملکرد مسئولان مدیریت آب کشور و علل و عوامل ایجاد مشکل، اعلام نظر کنند و ضمن تعیین نقاط قوت و ضعف نسبت به مشخص کردن غفلت‌ها و کاستی‌های احتمالی نیز با جمع‌آوری مستندات کافی، گزارش خود را به کمیسیون اصل نود ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس تصریح کرد: همچنین گزارش نهایی کمیسیون در مورد موضوع بورسیه‌های وزارت علوم در این نشست قرائت شد و با اکثریت آرا به تصویب کمیسیون رسید و برای قرائت در نشست علنی به هیأت رئیسه مجلس ارجاع شد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی حسن شجاعی علی آبادی قانون اساسی علی خضریان وزارت نیرو دیوان محاسبات کشور شرکت مدیریت منابع آب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی قانون اساسی علی خضریان وزارت نیرو دیوان محاسبات کشور شرکت مدیریت منابع آب ایران کمیسیون اصل نود وزارت نیرو طرح اصلاح منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم

رئیس کمیسیون شورا‌ها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : قانون « شفافیت قوای سه گانه » موظف می‌کند که همه اطلاعات و داده‌ها، به جز موارد مربوط به امنیت ملی و منافع اقتصادی، در دسترس عموم قرار گیرد.

محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون شورا‌ها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : قانون « شفافیت قوای سه گانه » موظف می‌کند که همه اطلاعات و داده‌ها، به جز موارد مربوط به امنیت ملی و منافع اقتصادی، در دسترس عموم قرار گیرد.

وی افزود : تشکیل کارگروهی برای تشخیص اطلاعات قابل انتشار یک کارگروه به جای شورای عالی امنیت ملی تشکیل می‌شود تا در مورد انتشار یا عدم انتشار اطلاعات توسط دستگاه‌ها تصمیم‌گیری کند.

جوکار اظهارداشت : با توافق مجلس و شورای نگهبان، ابهامات مربوط به مصالح عالی نظام و ترکیب کارگروه رفع شد.

وی افزود : این قانون به مطالبات دیرینه مردم و جوانان برای شفافیت پاسخ می‌دهد و از سوی نمایندگان مجلس نیز با رای بالا به تصویب رسید.

جوکار ابراز داشت : با رفع ایرادات، انتظار می‌رود که شورای نگهبان نیز این قانون را تایید کند و زمینه اجرای آن فراهم شود.

رئیس کمیسیون شورا‌ها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : طبق این قانون، آراء نمایندگان، دارایی‌های مجلس، دولت و سایر نهاد‌ها و همچنین آراء شورا‌ها و کمیسیون‌ها باید به طور شفاف در دسترس عموم قرار گیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم